Gustomedia.bg

Пловдивски
спортен портал

събота, 20 април 2024 г.
събота, 20 април 2024 г.

Политика за поверителност (GDPR)

 

Обща информация

От 25 май 2018 г. e в сила нов регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.

Защита на личните данни

В политиката ни за поверителност ще научите как ние събираме, обработваме и съхраняваме вашите лични данни в съответствие с правните изисквания.

Основание спрямо правните изисквания

Нашата политика за личните данни е подготвена спрямо Закона за защита на личните данни и подзаконовите му актове и Общия регламент относно защитата на данните (ЕС) 2016/679 (GDPR). В нея са обяснени правила, по които сайтът www.gustosport.bg събира, обработва и съхранява лични данни на своите потребители и партньори.

Предприети са всички необходими мерки за защитата на лични данни срещу незакономерно използване. Сайтът www.gustosport.bg 

спазва изискванията в регламент GDPR.

Събиране на личните данни

Събирането на лични данни се осъществява при кореспонденция по имейл, като използването на данните следва легитимни цели. Личните данни, които ни предоставяте са име, електронен адрес и по ваше желание телефон и др.

Предоставянето на лични данни в публичен коментар на нашата страница във Facebook / GustoMedia.bg  е по ваше желание и без наше искане.

Всеки път, когато посещавате www.gustosport.bg 

или  нашата страница във Facebook / GustoMedia.bg, ние автоматично събираме следните данни:

- технически данни

Това може да включва IP адрес, тип и версия на браузъра, операционна система, тип устройство, марка на мобилно устройство и др. Тези данни могат да бъдат събирани и обработвани от наше име и от „бисквитки“ на трети лица.

- данни за вашите посещения

Информацията включва  продължителност на посещението на определена страница, информация, която сте търсили в уебсайта, среден брой на статиите, разглеждани на уебсайта.

- обработка на личните данни 

Обработката се извършва законосъобразно и прозрачно. Всеки потребител на уебсайта дава своето доброволно съгласие за използване на личните му данни при изпращане на запитване за услуга или при изпращане на информационни съобщения на електронната ни поща: editor@gustomedia.bg

Защитата на личните данни се осъществява чрез: SSL сертификат за сайта и чрез криптиране на данните локално при нас.

Данните се пазят за срок до 3 години.

Права на потребителите:

Всеки потребител може да изиска в подходящ електронен вид, всички данни, събрани за него на имейл: editor@gustomedia.bg

Ние се ангажираме да ги представим в срок до 30 дни.

Всеки потребител може да изиска коригиране или изтриване на данните, събрани за него, като се свърже с нас на имейл: editor@gustomedia.bg.

 

Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria
Мачовете днес
Маями Хийт Маями Хийт  title= 02:10 Маями Хийт Чикаго Булс https://winner.bg/statics/uploads/tv/3420.png
Ню Орлиънс Пеликанс Ню Орлиънс Пеликанс  title= 04:40 Ню Орлиънс Пеликанс Сакраменто Кингс https://winner.bg/statics/uploads/tv/3419.png
Фортуна Дюселдорф Фортуна Дюселдорф  title= 14:00 Фортуна Дюселдорф Гройтер Фюрт https://winner.bg/statics/uploads/tv/3428.png
Кайзерслаутерн Кайзерслаутерн  title= 14:00 Кайзерслаутерн Веен Висбаден https://winner.bg/statics/uploads/tv/1498.png
Лестър Сити Лестър Сити  title= 14:30 Лестър Сити Уест Бромич Албиън https://winner.bg/statics/uploads/tv/3420.png
Селта де Виго Селта де Виго  title= 15:00 Селта де Виго Лас Палмас https://winner.bg/statics/uploads/tv/3427.png
Пирин Благоевград Пирин Благоевград  title= 15:15 Пирин Благоевград Черно море https://winner.bg/statics/uploads/tv/3419.png
Хайденхайм Хайденхайм  title= 16:30 Хайденхайм РБ Лайпциг https://winner.bg/statics/uploads/tv/3428.png
Хофенхайм Хофенхайм  title= 16:30 Хофенхайм Борусия Мьонхенгладбах https://winner.bg/statics/uploads/tv/1498.png
Лутън Таун Лутън Таун  title= 17:00 Лутън Таун Брентфорд https://winner.bg/statics/uploads/tv/3420.png
Райо Валекано Райо Валекано  title= 17:15 Райо Валекано Осасуна https://winner.bg/statics/uploads/tv/3427.png
Хебър Хебър  title= 17:45 Хебър Лудогорец https://winner.bg/statics/uploads/tv/3419.png
Левски Бол Левски Бол  title= 18:00 Левски Бол ВК ЦСКА https://winner.bg/statics/uploads/tv/3423.png
Емполи Емполи  title= 19:00 Емполи Наполи https://winner.bg/statics/uploads/tv/3426.png
Куинс Парк Рейнджърс Куинс Парк Рейнджърс  title= 19:15 Куинс Парк Рейнджърс Престън Норт Енд https://winner.bg/statics/uploads/tv/3420.png
Манчестър Сити Манчестър Сити  title= 19:15 Манчестър Сити Челси https://winner.bg/statics/uploads/tv/3428.png
Унион Берлин Унион Берлин  title= 19:30 Унион Берлин Байерн Мюнхен https://winner.bg/statics/uploads/tv/1498.png
Валенсия Валенсия  title= 19:30 Валенсия Реал Бетис https://winner.bg/statics/uploads/tv/3427.png
Кливланд Кавалиърс Кливланд Кавалиърс  title= 20:10 Кливланд Кавалиърс Орландо Меджик https://winner.bg/statics/uploads/tv/1498.png
Левски Левски  title= 20:15 Левски Берое https://winner.bg/statics/uploads/tv/3419.png
Уулвърхямптън Уондърърс Уулвърхямптън Уондърърс  title= 21:30 Уулвърхямптън Уондърърс Арсенал https://winner.bg/statics/uploads/tv/3420.png
Хамбургер Хамбургер  title= 21:30 Хамбургер Холщайн Кил https://winner.bg/statics/uploads/tv/1498.png
Верона Верона  title= 21:45 Верона Удинезе https://winner.bg/statics/uploads/tv/3426.png
Ланс Ланс  title= 22:00 Ланс Клермон https://winner.bg/statics/uploads/tv/3428.png
Жирона Жирона  title= 22:00 Жирона Кадис https://winner.bg/statics/uploads/tv/3427.png
Минесота Тимбъруулвс Минесота Тимбъруулвс  title= 22:40 Минесота Тимбъруулвс Финикс Сънс https://winner.bg/statics/uploads/tv/1498.png